Na dobry początek

1. Bruschetty

Pomidor z bazylią i oliwkami/serowa z pesto/szynka parmeńska/szpinak z gorgonzolą

24,-


2. Burrata z wędzonymi pomidorami i dynią pieczoną 

Burrata/Pomidory/Dynia/Pesto/Balsamico/Orzech laskowy

35,-


3. Łosoś jurajski

Łosoś/Kapary/Ogórek zielony/Mus z rukoli/Oliwa

36,-


4. Carpaccio wołowe 

Polędwica /Kapary/Grzyby enoki/Mus z rukoli/Parmezan/Oliwa /Cytryna

39,-


5. Szpinak z patelni

Szpinak/Gorgonzola/Cebula/Czosnek/Jajko sadzone/Grzanka z chleba wiejskiego

29,-


5. Plater przekąsek włoskich

Szynka parmeńska/Mortadelaz pistacjami/Spianata piccante/Mozzarella/Gorgonzola/

Pomidory suszone/Oliwki/Karczochy

58,-

​​​​​​​