Pasta fresca

1. Spaghetti Carbonara

Guanciale /Jajka /Pecorino /Pieprz tłuczony

29,-


2. Tagliatelle Bolognese

Ragu wołowe/Pomidory /Parmezan /Natka

30,-


3. Pappardelle myśliwskie

Dzik/Rozmaryn/Borowiki/Oliwki czarne/Wino Barolo

38,-


4. Tagliolini z łososiem

Łosoś/Szpinak/Cebula/Czosnek/Jajko Poche

36,-


5. Tagliatelle z kurczakiem

Kurczak/ Pieczarka /Rozmaryn/ Cebula /Czosnek /Pecorino

28,-


6. Trofie z caponatą

Bakłażan /Cukinia / Pomidor /Oliwki /Kapary

31,-


7. Trofie z szynką i cukinią

Szynka /Cukinia /Śmietana/ Czosnek /Parmezan

32,-


8. Czarne spaghetti

Kalmar /Krewetki /Czosnek /Pomidorki cherry /Spianata piccante /Natka /Białe wino

38,-